Menu

Liefde is als gezond voedsel voor de geest

Jun 28, 2013

6 Lessen Disneyfilms leren ons

moncler jas sale Brrrrrr. Het is koud buiten. Weet je wat dat betekent? Het is een kans om mijn favoriete oversized pluizige wollen trui te dragen! Plus, een excuus om lekkere warme chocolademelk te drinken met heel kleine marshmallows! En de perfecte tijd om thuis te blijven met het gezin en om Disney-films te bekijken! moncler jas sale

moncler jassen dames Ons gezin heeft er een paar op rij bekeken in de loop van afgelopen weekend: The Little Mermaid, The Little Mermaid 2: Return to the Sea and Tangled. Mijn 3-jarige zoon, Ari, stelde tijdens deze films veel vragen. Ari was met name erg nieuwsgierig en bezorgd om de slechte karakters. moncler jassen dames

moncler uitverkoop Ik moet zeggen. het was een interessante uitdaging om een ​​eenvoudig antwoord te geven op deze zeer gecompliceerde vraag, en op een duidelijke manier die een 3-jarige kan begrijpen. moncler uitverkoop

moncler jassen heren Terwijl ik probeerde een manier te vinden om het beste uit te leggen waarom slechte mensen / heksen / heksen slecht handelen, werd ik me heel bewust van hoe alle drie films dezelfde filosofische thema’s deelden. moncler jassen heren

moncler jassen heren sale Je weet hoe een goedkope moncler jassen taco, burrito en enchilada allemaal dezelfde ingrediënten hebben, ze zijn gewoon op verschillende manieren aangelegd? Nou, de kleine zeemeermin, de kleine zeemeermin 2 en koop moncler jassen Tangled hebben allemaal dezelfde basisingrediënten voor verhaallijnen over goed versus kwaad die zich net op verschillende manieren hebben afgespeeld. moncler jassen heren sale

moncler nederland Ik werd me er scherp van bewust omdat AL mijn antwoorden op de unieke vraag van Ari ongeveer hetzelfde waren voor alle drie de films op de markt.Hieronder zijn enkele van mijn antwoorden die ik deelde met mijn zoon, die niet alleen les gaf; Ik heb zelf nieuwe dingen bedacht over liefde versus macht. moncler nederland

moncler jassen dames sale 6 levenslessen van Disney (die van toepassing zijn op Real Non Technicolor Life) moncler jassen dames sale

moncler outlet sale Wanneer je je van binnen slecht voelt, kom je tot dingen die je wilt doen om anderen zich slecht te laten voelen. Als je daarentegen van binnen gelukkig bent, wil je dingen doen om anderen gelukkig te laten voelen. Dit is waarom het zo belangrijk is om ervoor te zorgen dat je je van binnen goed voelt! In principe voel je je echter van binnen aan de binnenkant bezig, en dan wil je anderen ook zo laten voelen. als je boos bent op de binnenkant, zul je woede en woede uiten, waardoor anderen boos worden. Als je van binnen liefhebt www.moncleroutlet.nl, wil je liefdevolle acties doen en anderen geliefd voelen. Betekenis? Als er iemand is die een pestkop voor je betekent, zou je dat moeten weten omdat ze zich slecht voelen in zichzelf, boos in zichzelf. moncler outlet sale

moncler jassen Al die personages die gemeen zijn in Disney-films hebben niet veel liefde in hun leven, ze kiezen ervoor om kracht te zoeken om te proberen het gebrek aan liefde te compenseren.Als je macht kiest voor liefde, zul je nooit echt geluk vinden. elk scenario waarbij een gemiddeld Disney-personage gemeen is, is het altijd omdat Moncler-outlet-verkoop POWER en goedkope LOVE overschatten. Zelfs met hun zogenaamde ‘vrienden’ zijn de gemene karakters allemaal gemeen voor degenen waarmee ze uithangen om hun KRACHT te laten zien in plaats van liefdevol jegens hen. Dientengevolge houden hun zogenaamde ‘vrienden’ ook niet van hen en bovendien houden deze gemene karakters niet zoveel van zichzelf. Ze praten allemaal over niet liefhebben wie ze zijn, zoals ze zijn. Omdat ze zich niet gelukkig voelen door liefde, voelen ze zich machtig om te proberen zichzelf te vullen. Maar macht is net als junkfood voor de geest. Liefde is als gezond voedsel voor de geest. lekker en goed in het moment, maar het zal nooit bevredigend zijn, je nooit vullen. Ja, het maakt niet uit hoeveel kracht je krijgt, je voelt je altijd leeg. Je blijft gewoon meer en meer kracht missen. En omdat kracht is zoals junk food, hoe meer je krijgt, hoe zieker je van binnen voelt, niet gelukkiger moncleroutlet, in tegenstelling, de goede karakters zoeken liefde, geen kracht. Hoe meer liefde deze goede karakters krijgen, hoe meer liefdevolle vrienden zij genieten van moncler-verkoop en liefdevolle daden, zij doen het gelukkiger en meer zelfverwezenlijkte ze voelen. Liefde is de ultieme superkracht Teamwork is een andere superkracht: wanneer je je liefhebbende krachten bundelt met die waar je van houdt Moncler Outlet, kun je goedkope Moncler Jassen bereiken zoals alle goede personages in Disney-films kunnen genieten. moncler jassen

moncler jas dames Alle slechte personages in Disney-films zijn altijd jaloers op iets dat iemand anders heeft. Ze zijn te zeer gefocust op wat anderen te bieden hebben en denken nooit aan wat ze zelf te bieden hebben. De kwade personages nemen nooit de tijd om erachter te komen wat hun ‘ware innerlijke kracht’ zou kunnen zijn (hun ‘ware innerlijke passie’). Omdat deze slechte personages het gevoel hebben dat ze geen ‘echte innerlijke kracht’ hebben, proberen ze de macht van anderen over te nemen. Ze vinden het vooral leuk om de macht te nemen van degenen die ‘in hun ware macht’ zijn, de goede karakters die speciale hebben innerlijke kracht (aka: een passie voor zingen, een passie voor een speciale liefdesband, een passie voor zwemmen, het vermogen om magisch haar te laten groeien.) De goede karakters daarentegen nemen de tijd om volledig in hun eigen ware kracht te stappen, dus zij heb geen zin om de macht over te nemen van anderen. De goede karakters zijn gericht op het volgen van de roeping van hun hart (zingen, zwemmen, liefdevolle tijd doorbrengen met zielsverwanten en zielsvrienden, op weg gaan naar het licht in een afgelegen dorp) en wanneer deze goede karakters de tijd nemen om hun eigen ‘ware innerlijke kracht’ na te streven (het roeping van hun hart), ze eindigen ironisch genoeg met het kloppen van een toegenomen gevoel van ‘innerlijke kracht’, waardoor de zelfliefde en het geluk toenemen. Dat betekent: als je je hart volgt ‘ Als je belt, word je je mo st krachtig zelf. Je hoeft geen macht van anderen af ​​te nemen als je je eigen innerlijke kracht kunt gebruiken. moncler jas dames

moncler heren Macht is ok om te willen, zolang je maar liefhebt in je gebruik ervan. Zoals Spiderman toegeeft, ‘met grote kracht komt grote verantwoordelijkheid.’ Alle goede mensen in deze films voelen zich gelukkig en lief van binnen, dus ze willen om hun kracht op een gelukkige en liefdevolle manier te gebruiken om anderen te helpen. Hun liefdevolle superdaden vergroten alleen maar het geluk dat ze in zichzelf voelen. Maar wanneer een ongelukkig personage de macht in handen krijgt (een slecht personage dat de liefde niet waardeert), willen hun macht gebruiken om anderen ongelukkig te maken. Dit misbruik van macht maakt iemand niet gelukkig. moncler heren

moncler jas heren sale Het is goed om je ogen open te houden om de acties van mensen te bekijken om erachter te komen of ze goed of slecht zijn. Luister niet alleen naar wat anderen je vertellen, kijk naar hun acties. Eén belangrijke aanwijzing om je te helpen erachter te komen of iemand slecht is: kijk hoe ze de mensen om hen heen behandelen Als ze ‘gemeen’ zijn voor hun zogenaamde ‘vrienden’, is dat een waarschuwing dat ze gemeen voor je zijn. moncler jas heren sale

2018 moncler Het is belangrijk om mensen de kans te geven om lessen te leren en hun slechte manieren te veranderen. Soms wanneer iemand zich slecht gedraagt, doen ze dat zonder het te weten. Veel van de goede mensen / zeemeerminnen in deze films hebben fouten gemaakt. fungeren als hun hoogste zelf. Maar ze verontschuldigden zich allemaal voor hun slechte gedrag. Ze zochten naar de les die geleerd moest worden. Ze zeiden dat ze wilden groeien van hun fouten. Ze volgden zelfs hun verontschuldiging op met een positieve actie waaruit bleek dat ze hun les hadden geleerd en ervoor kozen om dit slechte gedrag niet meer te doen. Betekenis? Zelfs als iemand iets slechts doet moncleroutlet.nl, betekent dat niet noodzakelijk dat ze altijd slecht zijn. Ook, zelfs als JIJ iets slechts doet, betekent dit niet dat JIJ voor altijd slecht bent. Ieder van ons kan soms slecht handelen, fouten maken of zich slecht gedragen. Het belangrijkste is altijd willen leren en groeien van elk wangedrag. Ze staat bekend om het creëren van zelfhulp voor mensen die niet betrapt zouden worden op monlonloze donsjacks die zelfhulp zouden doen, zoals met haar boek Prince Harming Syndrome (aanbevolen op de Oprah-site). Ze is een trotse en drukke moeder, die op missie is om kinderen te helpen om vriendelijkheid te worden. Veel van haar inspirerende posters met anti-pesten zijn nu verkrijgbaar in scholen en schoolbussen 2018 moncler.

Buy Ivermectin for Humans

Please help keep the presses rolling:

Support The Indypendent‘s year-end fund drive today! Our goal is to raise $50,000, our largest ask ever. We are already halfway there. With your help, we can raise the rest and do more great work in 2024. 

Click here to contribute!