Menu

Maar toen ze diep in de harde gneisrots van de te kopen

Jul 9, 2013

De geheime nucleaire bunker gebouwd als de laatste hoop van het Verenigd Koninkrijk

moncler jas dames sale Diep onder een heuvel op het platteland van Worcestershire, ongeveer 20 mijl ten westen van Birmingham, liggen een reeks verborgen tunnels. Eenmaal thuis in een geheime vliegtuigfabriek tijdens de Tweede Wereldoorlog https://www.monclerjassenoutlet.nl, werden ze later herbestemd om het VK te beschermen in het geval van een nucleaire oorlog: het was vanaf dat moment dat de regering doorgegaan zou zijn met het afmonsteren van jassen die het land doorkruisen. moncler jas dames sale

zou het laatste redmiddel van de Britse regering zijn geweest, zegt Michael Scott, een vrijwilliger van de Drakelow Preservation Trust, die de site herstelt. Het doel van de Trust is delen van de tunnels te heropenen als een museum om hun geschiedenis te bewaren in de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog. Maar de organisatie blijft enkele jaren verwijderd van het afronden van het werk, en zonder veel geld worden de vrijwilligers beperkt tot het opnieuw schilderen van muren.

moncler jas dames Toen het VK belegerd raakte, moest de regering de productie van tanks, vliegtuigen en munitie voortzetten. De oplossing was om ondergrondse fabrieken te bouwen, ook wel schaduwfabrieken genoemd, weg van grote steden moncler jas dames

Toen steden in het VK tijdens de oorlog belegerd werden, moest de regering een manier vinden om de productie van tanks, vliegtuigen en munitie voort te zetten. De oplossing was om ondergrondse fabrieken te bouwen, ook wel schaduwfabrieken genoemd, weg van grote steden. In de Drakelow-tunnels bevond zich een ervan. En dezelfde afgelegen en fortachtige kwaliteiten die Drakelow tot een effectieve ondergrondse vliegtuigfabriek maakten, zouden het later de voorkeurslocatie maken om te reageren op nucleaire aanvallen in Groot-Brittannië.

moncler nederland Bekijk de afbeelding van The Adit Een ingang, gebruikt toen de tunnels een nucleaire bunker werden moncler nederland

Tegenwoordig wordt de ingang van Scott en de andere vrijwilligers Adit A genoemd; het waar het beveiligingskantoor zou hebben gestaan. Het grootste deel van de heuvel rond de ingang is kaal en onthult een zandstenen massa die boven ons uittorent en die deze site in de Tweede Wereldoorlog zo goed als bomb proof zou hebben gemaakt.

moncler jas heren Adit A toont veel tekenen van de wijzigingen die werden aangebracht in de Drakelow-tunnels om deze achteraf aan te passen voor gebruik als nucleaire bunker, inclusief overdekte ventilatieopeningen die de binnenkant zouden beschermen tegen neerslag. Door de zware stalen deur hadden bezoekers hun kleren moeten stropen en verbranden en online douchen terwijl ze zichzelf ontsmetten. moncler jas heren

moncler jas heren sale Bekijk de afbeelding van Toen Drakelow-tunnels als nucleaire bunker dienst deden, werkten werknemers in kamers zoals deze moncler jas heren sale

Een van de eerste kamers binnen bevat de watertanks. Ze bewaren drie maanden drinkwater dat tot op de dag van vandaag onaangeroerd blijft. Net zo goed in Drakelow, als het niet kon worden verwijderd toen de site werd ontmanteld, werd het achtergelaten.

moncler jassen dames sale Het zorgt voor een griezelig eerbetoon aan een eens zo essentiële lijn in de Britse verdedigingswerken. moncler jassen dames sale

Bekijk afbeelding van Tunnel 1 heeft zijn luchtkanalen verwijderd en toont de volledige hoogte

moncler jassen De bouw van de tunnels begon in juni 1941; de fabriek ging in volle productie in mei 1943. Tijdens piekproductie werkten 700 werknemers voor Rover, productie-onderdelen voor de Bristol Airplane Company die ze in motoren gebruikten die Bristol Beaufighters een multifunctioneel vliegtuig betraden dat als jager of bommenwerper kon worden gebruikt. De Bristol Airplane Company heeft op verschillende locaties in het Verenigd Koninkrijk moncler herenjacks gebruikt, elk van de productiecomponenten van vliegtuigen die vervolgens werden gedistribueerd naar andere fabrieken om samen te worden gemonteerd. moncler jassen

Diepe gevolgen

moncler jassen dames Zoals je zou verwachten van een lopende band, laat staan ​​een ondergrondse, Drakelow is ontworpen voor efficiëntie. Als je rondloopt op de 250.000 vierkante meter, is het moeilijk om het aantal toiletten in elke tunnel niet te zien. Het idee was om ervoor te zorgen dat werknemers zo weinig mogelijk tijd spendeerden om naar het toilet te gaan, zegt Scott. wilde medewerkers zo lang mogelijk op de werkvloer houden, zodat ze onderdelen konden blijven karnen. werknemers aten ondergronds, ook een kantine die 700 werknemers kan voeden, zit in het midden van de site. Ovens, aardappelschillers, deegmixers en kookplaten roesten langzaam in de vochtige lucht. moncler jassen dames

Bekijk de afbeelding van Een veiligheidsmededeling blijft geplakt bij de ingang

Op sommige plaatsen zijn de tunnels bekleed met staal; de metalen behuizing staat een voet of zo goedkoop moncler sale uit de buurt van de kale rots. Hier zou het meest opwindende machinewerk zijn uitgevoerd. Smeltend metaal verhoogde de temperatuur in de tunnels, waardoor de steen zich tijdens de werkuren uitbreidde en s’nachts samentrok terwijl ze afkoelden, waardoor het risico op rotsendaling toenam. Echter, de stalen schilden absorbeerden het grootste deel van de warmte, groeiden gecontroleerd en hadden een rots weggestopt van het plafond, de arbeiders zouden beschermd zijn geweest.

Bekijk de afbeelding van De hoofdingang van de fabriek is gebogen

moncler jas outlet Er zijn ook voorbeelden van vergelijkbare ondergrondse schaduwfabrieken in Duitsland. De grootste Moncler-outletwinkel was Mittelwerk, Kohnstein, die tussen 1943 en 1945 V 1 en V 2-bommen produceerde. De ondergrondse beweging was een direct gevolg van de, zoals Peenemunde in Noord-Duitsland. Anders dan Drakelow is Mittelwerk na de oorlog in puin achtergebleven. moncler jas outlet

moncler sale Misschien wel de meest intrigerende ondergrondse netwerk goedkope nazi-militaire tunnels is de reeks van zeven structuren die deel uitmaken van Project Riese. Begraven in het Uilgebergte, toen nog een deel van Duitsland Moncler Outlet, maar nu in het zuidwesten van Polen, vlakbij de Tsjechische grens, zijn deze locaties nooit afgemaakt en documenten over hun volledige doel lijken goedkope vernietigde jassen te zijn. moncler sale

moncler heren Bekijk de foto van Een van de belangrijkste tunnels die door Drakelow lopen (Credit: William Park) moncler heren

moncler uitverkoop Veel kleiner dan Drakelow, maar qua design zeer vergelijkbaar, zes van de structuren zijn waarschijnlijk gebouwd om te worden gebruikt als fabrieken of munitiewinkels. Maar toen ze diep in de harde gneisrots van de te kopen Moncler Jackets Owl Mountains waren gesneden, zou hun constructie veel uitdagender zijn geweest dan graven in de relatief zachte zandsteen rond Drakelow. Het merendeel van de zware arbeid werd voltooid door krijgsgevangenen uit de omliggende concentratiekampen van het district Walbrzych. moncler uitverkoop

Het middelpunt van Project Riese zou een veel ouder gebouw zijn geweest, het 13e eeuwse kasteel van Ksiaz in de stad Walbryzch. De laatste particuliere eigenaren waren de familie Hochberg, die het kasteel in 1944 verloor aan de nazi-partij nadat ze in de schulden waren geraakt. Om het kasteel geschikt te maken voor militaire bezetting, verveelde twee niveaus van tunnels zich 53 meter onder de binnenplaats en sloot zich aan bij de spoorlijn in Lubiechow door een smalspoorlijn die directe toegang per spoor naar het kasteel mogelijk maakte. Het idee was dat de site een hoofdkwartier zou zijn geworden voor Project Riese, van waaruit alle zes de fabrieken konden worden beheerd en er is enige suggestie dat het grote kasteel zou zijn gebruikt als een van het hoofdkwartier van Adolf Hitler Fuhrer, hoewel met de oorlogstekening Tot slot, niets hiervan is ooit gerealiseerd.

moncler outlet Koud comfort moncler outlet

De geheime militaire constructie eindigde niet met de Tweede Wereldoorlog. In 1949, toen de Koude Oorlog bloeide, begon de regering van het VK vijftien versterkte winkels te bouwen in het hele land.

moncler jassen heren Maar in het geval van de veel grotere dreiging van een nucleaire aanval, zouden deze gebouwen niet voldoende zijn geweest om hun inwoners te beschermen. Ze waren te klein, waardoor ze niet in staat waren een personeelsbestand te ondersteunen gedurende de langere tijd dat ze binnen moesten blijven om de gevolgen van een nucleaire explosie te voorkomen. Ze werden ook te dicht bij de grote steden gebouwd, wat een doelwit voor een aanval kon zijn: vijf werden bijvoorbeeld in Londen gebouwd. moncler jassen heren

moncler jassen outlet Bekijk de afbeelding van Een noodbel in de ‘veilige kamer’ die geen ramen en een zware stalen deur heeft moncler jassen outlet

2018 moncler Na het effect te hebben gezien van een nucleaire aanval in Japan, gaf de Britse regering het Strath-comité opdracht onder leiding van het hoofd van het secretariaat van de centrale oorlogsplanning, William Strath, om de mogelijke effecten van een nucleaire aanval op het VK te analyseren. In 1955 publiceerde de commissie het Strath-rapport waaruit bleek dat zelfs een aanval verwoestende gevolgen zou hebben. Voedsel en water zouden vervuild zijn, de NHS zou worden overweldigd door vier miljoen ernstige slachtoffers en twaalf miljoen doden en de industrie zou worden stilgelegd. Kortom, de economische structuur van het land zou worden vernietigd Zelfs een aanval zou verwoestende gevolgen hebben 2018 moncler

Strath raadde het VK aan te investeren in een netwerkverkoop van nucleaire bunkers om de bevolking te beschermen. Schattingen brengen de kosten van zo’n enorme reeks bunkers echter op (gelijk aan in 2016).

Buy Ivermectin for Sale Without Prescription