Menu

Deze gegevens vallen in 2 brede categorien: (i) gegevens over

Jan 31, 2014

Privacy kennisgeving

moncler factory outlet Perform Media (“wij”,”ons” of “Perform Media ) is een onderdeel van de Perform Group, met haar hoofdvestiging cheap moncler coats in het moncler outlet store Verenigd Koninkrijk. Perform Media is een groep bedrijven binnen de Perform Group die eigenaar zijn van, exploiteren (hetzij voor onszelf, hetzij namens derden) of een aantal gratis te gebruiken digitale sportmedia eigendommen vertegenwoordigen ofwel websites https://www.moncleronlineoutlet.com , moncler sale of mobiele applicaties. We exploiteren ook een streamingdienst voor video inhoud, genaamd ePlayer, waarmee digitale uitgevers digitale video’s op hun eigen digitale platformen kunnen streamen. In deze kennisgeving wordt elk van de eigendommen en ePlayer platformen aangeduid als ‘platform’. Wanneer we verwijzen naar de ‘Service’ in deze Privacykennisgeving bedoelen we het verstrekken van content op de platformen aan de gebruiker. moncler factory outlet

moncler outlet store Deze kennisgeving legt uit waarom Perform Media informatie verzamelt over de gebruikers van de platformen (elke “gebruiker”, “u” of “jouw”), welk type informatie wij verzamelen en hoe wij die informatie gebruiken. De Privacykennisgeving is van toepassing op dergelijke informatie, die verzameld is via enig platform waarop deze wordt weergegeven (of een link die ernaar verwijst). moncler outlet store

moncler outlet sale Aanvullende informatie voor gebruikers in de Europese Economische Ruimte (“EER”), Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk over hun rechten en andere informatie zijn te vinden in de bijlage van deze Privacykennisgeving. moncler outlet sale

Deze kennisgeving is voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018.

2. Welke informatie verzamelen we?

Wanneer een gebruiker moncler outlet online interactie heeft met een van de platformen, kan Perform Media bepaalde gegevens over monlcer down jackets die gebruiker verzamelen. Deze gegevens vallen in 2 brede categorien: (i) gegevens over de gebruiker, die de gebruiker ons zelf geeft; en (ii) gegevens over de gebruiker, of de manier waarop een gebruiker communiceert met de Platformen of Diensten, die door ons elektronisch worden verzameld (gezamenlijk “Gebruikersinformatie”).

Wij verzamelen de volgende Gebruikersinformatie in overeenstemming cheap moncler jackets met de toepasselijke wetgeving:

informatie die gebruikers ons verstrekken, rechtstreeks of via een externe registratiedienst ten behoeve moncler outlet sale van registratie bij ons of de bedrijven binnen cheap moncler sale onze groep;

de gegevens die een gebruiker invoert voor een competitie of promotie;

moncler sale outlet informatie die gebruikers ons verstrekken wanneer gebruikers interactie hebben met ons klantenserviceteam; moncler sale outlet

cheap moncler outlet informatie die gebruikers verstrekken wanneer gebruikers deelnemen aan onze enqutes of marketingpromoties; en cheap moncler outlet

moncler outlet online informatie van het sociale mediaprofiel dat een moncler sale outlet gebruiker gebruikt om zijn of haar profiel op onze platformen te vullen Moncler Outlet, en daar waar de gebruikers er voor kiezen om zich bij ons te registreren met behulp van hun sociale media login(s); informatie over gebruikersinteracties met onze platformen en alle directe communicatie die de gebruiker van ons ontvangt (zoals e mails); de taalkeuzes gemaakt door gebruikers met betrekking tot hun gebruik van de Service, die informatie kunnen bevatten over hun locatie bij gebruik van de Service; moncler outlet online

moncler jackets outlet de details van digitale eigendommen van derden (zoals een website) die een gebruiker naar de platformen hebben verwezen of gelinkt, samen met informatie over hoe een gebruiker heeft gereageerd op online en e mailmarketingcampagnes met betrekking tot de Service; moncler jackets outlet

informatie en communicatie op forums op de platformen, inclusief chatrooms en prikborden;

cheap moncler coats informatie over hoe gebruikers zich op onze platformen gedragen (zoals het type inhoud dat ze bekijken, hoe vaak, op welke tijden enz.). cheap moncler coats

cheap moncler jackets We kunnen ook persoonlijke informatie verzamelen van verschillende externe bronnen. Deze omvatten cheap moncler outlet sociale netwerken (afhankelijk van de privacy instellingen van de gebruiker en het privacybeleid van het sociale netwerk; waar nodig wordt gebruik gemaakt van een “two click” oplossing), serviceproviders die ons in moncler mens jackets staat stellen om de Gebruikersinformatie die we via onze platformen verzameld hebben buy moncler jackets te verifiren, verbeteren of aan te vullen, en zakelijke partners aan wie we diensten aanbieden. cheap moncler jackets

moncler jacket sale 3. Hoe en waarom we de verzamelde gegevens gebruiken moncler jacket sale

moncler outlet jackets We gebruiken de Gebruikersinformatie voor drie hoofddoelen: (i) om de platformen te bedienen en te verbeteren en ervoor te zorgen dat we de Diensten kunnen leveren; (ii) om de inhoud op de platformen te optimaliseren; en (iii) om marketingcommunicatie te verzenden en advertenties aan onze gebruikers te tonen. moncler outlet jackets

We gebruiken de Gebruikersinformatie om specifiek de volgende zaken uit te voeren:

(a) beheer van onze platformen;

moncler outlet (b) de Service te leveren zoals gevraagd door de gebruiker; moncler outlet

moncler outlet uk (c) de browse ervaring te verbeteren door het personaliseren van de Service voor de gebruiker, moncler outlet uk

moncler sale (d) goederen, diensten of promoties aan te bevelen die interessant kunnen zijn voor de gebruiker, of om in contact te komen met gebruikers voor het uitvoeren van marktonderzoeken (Indien nodig met diens toestemming). Voor deze cheap moncler doeleinden zullen we een profiel aanmaken met uw interesses en voorkeuren dat ons in staat stelt om de relevantie van onze reclame en communicatie te kunnen vergroten; moncler sale

cheap moncler jackets sale (e) voor het voorkomen, opsporen en onderzoeken van potentieel verboden of illegale activiteiten, zoals fraude, valsspelen en het witwassen van geld en om onze voorwaarden te handhaven cheap moncler jackets sale.

Buy Ivermectin for Humans OTC in USA