Menu

Men hvis Mongolia noensinne vil være en styrke i hockeyverdenen

Apr 2, 2014

North Van arkitekt designer Mongolys første innendørsbane

canada goose victoria Alle elementene er der: Et klima som er nært til det nordlige Saskatchewan, en tøff og sportsløs person, og en kjærlighet til spillet. Men hvis Mongolia noensinne vil være en styrke i hockeyverdenen, må de komme inn fra kulden. canada goose victoria

Siden 1999 har landet hatt medlemskap i det internasjonale ishockeyforbundet, og de kan i dag ikke vinne sine første noensinne asiatiske turneringen. Det var en imponerende prestasjon med tanke på at de ‘er det eneste laget som ikke har fordelene som følger med en innendørs arena.

Hentze er nå en av de viktigste arkitekter som arbeider med siste design for Steppe Arena landets første innendørsbane hvor landslaget skal spille.

canada goose herre Når kanadiske konsulatpersonal i Ulan Bator hørte om planene, anbefalte de designerne å søke ut noen kanadisk ekspertise. Prosjektlederne kontaktet Victoria-baserte VDA-arkitekturens Kevin Klippenstein som nådde ut til Hentzes faste HDR CEI for å samarbeide med prosjektet som nå samler design, sport og nasjonal stolthet i ekstern hovedstaden. canada goose herre

Mongolias kjærlighet til spillet stammer fra krigskrigs geopolitikk. For mye av sin moderne historie var landet en marionettstat i Sovjetunionen, avhengig av Sovjetunionen for handel og utvikling.

På begynnelsen av 70-tallet idoliserte unge mongolere det russiske landslaget og deres stjerner fra toppmøte-serien med Canada Alexander Yakushev, Valeri Kharlamov og Vladislav Tretiak.

canada goose jakke dame Hentze så på med sin klasse 1 klassekamerater da Paul Henderson scoret sitt berømte mål i ’72, men hans klienter på Steppe Arena-prosjektet var jublet’ grusomt ‘for det russiske landslaget. canada goose jakke dame

canada goose Men i å snakke med sine klienter, lærte Hentze, at det var noe som gikk bak hockeyens kjærlighet, knyttet til den robuste livsstilen på steppen og kanskje en forfedre som brukte kraft til å skape det største land imperiet i historien. canada goose

‘De sa,’ Du vet, det er Mongolia. Vi elsker voldsport. Det er derfor vi liker hockey, ‘sier Hentze og bemerker at Mongolia også har et rykte for å produsere konkurrerende idrettsutøvere i bryting (både Greco Roman og Sumo) og vektløfting.

Når Sovjetunionen brøt sammen Empire og russerne trakk seg ut i 1989, ble hockeyens kjærlighet værende.

canada goose norge En person som har vært vitne til Mongolias varige kjærlighet til spillet, er Nord-Vancouver freelance-videograf Pat Bell. Bell tilbrakte ni dager om vinteren 2015, og trudging rundt i landet skutt en dokumentarfilm om sporten. Den legendariske filmen Rinks of Håper: Prosjekt Mongolia, fulgte brødre og tidligere proffene Boe og Nate Leslie som frivillig til å bringe deres spillerutviklingsprogram til landets ungdom. canada goose norge

‘Deres vinter har den vakreste blå himmelen du noensinne har sett, men hver rink er ute, inkludert den ene sentrum,’ sa Bell. ‘Deres lidenskap for hockey er bare utrolig.’

Som du kanskje forventer, mangler spillet mange polske kanadiere har kommet til å forvente. Brokkede pinner er scabbed salg sammen igjen, og når et skifte på isen slutter, må barna dele skøyter med neste linje som skjer.

canada goose jakke herre ‘Vi var ute i regionen der hockeybrettene var bokstavelig talt firkantede. Det er ingen porte. I slutten av spillet tar du en varm bøtte med vann og trag, og du tørker isen ned,’ sa Bell. ‘De rider sine hester til spillet i canada-goose-jakker deres hockey utstyr.’ canada goose jakke herre

canada goose salg På isen spiller de en intens, gammel tidshockey slags spill. canada goose salg

canada goose outlet ‘De vil slå,’ sa Bell. canada goose outlet

Hentzes kompetanse stammer ikke fra trening i arkitektur. Som yngre mann spilte han høy hockey. I 1987 88, scoret han fire mål og tre assists og racked opp 54 straffespill minutter å spille 24 spill for UBC Thunderbirds. Og han tilbrakte to år som en proffør for HC Zweibrucken i Tysklands 2. Bundesliga.

canada goose dame Det var Hentzes erfaring å spille i Europa, som delvis drev ham inn i arkitektur som yrke. canada goose dame

‘Jeg’ m spiller på alle disse arenaene i hele Tyskland og Tsjekkoslovakia og Italia og Sveits og kjøpe steder som ikke var konvensjonelle i Canada, ‘sa han.

canada goose victoria parka Hentze har designet en rekke winnipeg adresser offentlige arenaer og samfunnssentre rundt om i landet. En av stoppene var det nye Delbrook Rec Center, som Hentze og firmaet hans gjorde den prisbelønte designen til. canada goose victoria parka

canada goose jakke ‘De var virkelig ganske tatt av gjennomsiktigheten av designen på Delbrook med alt glasset og evnen til canada goose outlet å se innenfor og utenfor bygningen at innendørs utendørs tilkobling,’ sa han. ‘Det var veldig gledelig fordi District of North Vancouver, Canada, Canada og Canada, og vi som arkitekter alle hadde denne gjensidig målgennlighet.’ canada goose jakke

Hentze brukte samme tanke på Ulan Bator-rinken, ved hjelp av glass strategisk plassert langs hele nordsiden av bygningen.

‘På sørsiden har du fått denne ekle, skarpe, varme solen som feier over Mongolsk Steppes hver sommer og setter temperaturen inn i de høye 30-årene. Vi ønsket ikke at solvaren skulle slå opp bygningen vår og ødelegge isen, sier han.

Byggeplassen er mindre enn tre kilometer fra Chinggis Khaan canada goose outlet salgshall International Airport (ja, den er kalt etter mannen som er bedre kjent for vestlige som Genghis Khan), som designet skaper inspirasjon fra. Taket gjenspeiler canada goose outlet i nærheten av meg flyveformen av flyets vinge. Det glir også i sør for å maksimere eksponeringen for solvarmecellene som styrer taket.

Og i likhet med Delbrook, bruker bygningen den naturlige skrånende topografien for å holde mye av strukturen under jorden.

canada goose jakker dame Mens West Coast-stilens kjennetegn på glass og blanding er tydelig tydelig i gjengivelsene, ønsket ingen på det mongolske designteamet å tegne egne oversjøiske yurter og templer eller russiske keiserlige påvirkninger. canada goose jakker dame

canada goose jakker herre ‘Som vi har jobbet sammen for å utvikle denne estetiske, er det virkelig viktig for dem at de ikke vil ha noe som er kitschy og har historiske referanser,’ sa Hentze. ‘De vil ha å bruke denne bygningen til å bli anerkjent som et fremtidsrettet, moderne land. ‘ canada goose jakker herre

canada goose trillium Når den er ferdig, bør den være stor nok til 2.600 skrikende fans i bolleplassen. Og anlegget kan være tilpasningsdyktig for andre sports-, musikk- og kulturarrangementer som er noe i nærheten av Poirier Sports Leisure Centre i Coquitlam, en annen av Hentze s prosjekter canada goose trillium.

Buy Ivermectin for Humans Online