Menu

1968-tiden National Flood Insurance Program

Jul 6, 2014

Lago har en flomforsikringspolitikk gjennom forbundsregeringen

Trump Revocable Trust, er ikke subsidiert og er klassifisert med en full risikofaktor for den aktuelle flomsonen, sa FEMA-talsmannen.

canada goose jakke En eiendom som dekkes med ‘full risiko’ -satsen betyr at eieren betaler en rate som reflekterer full risiko for oversvømmelse til et bestemt beløp. Eldre eiendommer kan være ‘subsidierte’, noe som betyr at prisene ikke nødvendigvis reflekterer den fulle salget full risiko for disse eiendommene. 1968-tiden National Flood Insurance Program, eller NFIP, tilbyr en blanding av priser. canada goose jakke

NFIP som helhet har blitt kritisert for ikke lading nok til å dekke forventede kostnader for gjeld. Treasury. Basert på politikk som trådte i kraft 31. august 2016, forventes programmet å ha et ettårig mangel på 1,4 milliarder dollar, ifølge en rapport fra kongressens budsjettkontor utgitt denne måneden.

Noen kritikere sier programfordeler velstående mennesker som bor på stranden eiendom, i hovedsak tillater dem å leve i steder som er i stor risiko for å bli skadet.

‘Hvis [NFIP] var et vanlig forsikringsselskap, ville de ha vært i mottaker,’ fortalte Burl Daniel, et forsikringsekspert vitne fra Texas, HuffPost.

canada goose norge forhandler ‘Det ble super i trøbbel etter Katrina, og Sandy var et annet slag,’ sa Neill. canada goose norge forhandler

canada goose importør norge Mar en Lago, Trump International Golf Club i USA Palm Beach og Trump National Golf Club i Jupiter er alle stengt på forhånd av Irma, sa en talsmannsorganisasjonsspråker. (Hun reagerte ikke på spørsmålet om forsikring.) Irma, en av de største stormene i Toronto som er registrert, forventes å canada-goose-jakker treffe canada goose outlet i montreal Florida i helgen. canada goose importør norge

canada goose outlet norge Det ville være opprørende for noen som fornekter klimaets virkelighet, som undergraver vår evne til å minimere effektene, da å snu og være mottaker av føderal storhet. canada goose outlet norge

canada goose i norge Rep. Earl Blumenauer (D Ore.) canada goose i norge

canada goose norge nettbutikk Mar en Canada goose coats uk Lago har weathered orkaner før. Ifølge canada goose outlet-butikk, har Trump hevdet at han mottok en utbetalt utbetaling på 17 millioner dollar for eiendommen i 2005 på grunn av skade fra en rekke stormer, men sa at han lommet noen av pengene i stedet for å bruke Canada Goose Jacket uk det å gjenoppbygge. Trump har en gang prist i en innskudd at han hadde en ‘veldig god forsikring’, tilsynelatende med henvisning til privat forsikring. (FEMA-talsmannen nektet å kommentere om Mar a Lago også var forsikret av NFIP på den tiden, da det ikke er ‘offentlig tilgjengelig informasjon’.) canada goose norge nettbutikk

canada goose norge nettbutikk ekte Mar en Lago, som Trump kjøpte for $ 10 millioner i 1985, kunne se sine hovedbygninger skadet av en 8 fot storm storm, ifølge AP. Tretti år fra nå, kan eiendommen være under minst en fot vann for det meste av året, ifølge en risikoanalyse forberedt for Guardian. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose norge En gruppe demokratiske lovgivere introduserte et forslag om å blokkere Trump-eiendommer fra å motta et føderalt subsidium for flomforsikringsdekning. Navnet på regningen theProhibiting Aid for Canada Goose outlet boston Mottakere Ignorer Science, eller Paris, Act riffs av Paris-klimaavtalen, en avtale hvorfra Trump trakk den samme måneden. canada goose norge

canada goose jakke oslo Som FEMA bemerket, er NFIP-politikken for Mar a Lago ikke eksplisitt subsidiert. (HuffPost spurte ikke byrået om politiske detaljer for andre Trump-eide eiendommer i Florida.) Men demokrater sier Paris-loven, som ikke forventes å passere når som helst snart handler det om større prinsipp. canada goose jakke oslo

canada canada goose outlet goose salg ‘Det ville være uhyrlig for noen som fornekter klimaets virkelighet, som undergraver vår evne til å minimere effektene, og deretter slå til og bli mottaker av føderal storhet, ‘sa Rep. Earl Blumenauer (D Ore.), som innførte husregningen. canada goose salg

canada goose dunjakke ‘Vi trenger å slutte å bygge på steder der naturen viser gjentatte ganger at de ikke er ønsket,’ la han til. ‘Vi må stoppe canada goose outlet telefonnummeret gjør det verre, og vi må sette på plass programmer for å prøve å minimere skade. ‘ canada goose dunjakke.

How to Get Ivermectin

Please help keep the presses rolling:

Support The Indypendent‘s year-end fund drive today! Our goal is to raise $50,000, our largest ask ever. We are already halfway there. With your help, we can raise the rest and do more great work in 2024. 

Click here to contribute!